Deborah Voormeeren

Deborah Voormeeren

Recruiter

Mijn naam is Deborah Voormeeren en eind 2019 heb ik mijn Bachelor Communicatie behaald. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar de baan en branche wat het beste bij mij zou passen. Begin 2020 heb ik dan ook de eerste stap mogen zetten in de uitzendbranche als recruiter. Tot op heden haal ik nog steeds veel energie uit deze job en zou ik niets anders liever willen doen. Het mooiste aan het werken bij Accord is het dagelijks blij maken van mensen en hen helpen in de volgende stap van hun loopbaan. Daarnaast ervaar ik de adviserende en persoonlijk aanpak als erg belangrijk en waardevol, zo draag ik een steentje bij aan de juiste keuzes.

Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik ook erg van belang om zo efficiënt mogelijk mijn rol als recruiter uit te kunnen oefenen. Zo ben ik in 2020 begonnen met de opleiding SEU/Uitzendprofessional en heb het inmiddels behaald.  

Ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière, zoek je een leuke bijbaan of ben je pas afgestudeerd? Dan kom ik graag met jou in contact en help je graag verder middels een persoonlijk gesprek!

Contact Deborah Voormeeren via:

Bel me terug