Accord vanaf 1 januari onderdeel van New Work Group

Nieuws – 20 Jan 2021 door Robbert Vlaanderen - Directie

Het familiebedrijf van de uitzendbranche gaat verder met nieuwe generatie

 

 

Amsterdam, 19 januari 2021 - Per 1 januari 2021 zal Accord - een succesvolle onderneming met 33 jaar ervaring op het gebied van uitzenden, werving & selectie en payroll - onderdeel worden van de New Work Group. Zo blijven de medewerkers en opdrachtgevers verzekerd van stabiliteit en kwaliteit.

Vanaf 1 januari 2021 heeft New Work Group met de overname van full-service organisatie Accord een breder portfolio in de uitzendbranche. New Work Group is opgericht door Robbert Vlaanderen en is ontstaan uit een samenwerking van meerdere uitzendbureaus zoals Hospitality Heroes, UMP Horeca en Flair Hospitality. Alle partijen kijken samen met een verfrissende blik op hospitality en stellen hoge eisen aan hun medewerkers waar het gaat om het leveren van kwaliteit en gastvrijheid. Door de samenwerking als New Work Group is er meer slagkracht om vakmanschap terug in de horeca, catering en hospitality te zien.

Door de toevoeging van Accord zal de groep naast horeca, catering en events ook vacatures in de customer service en office-support, finance, commercie en HRM vervullen. Als familiebedrijf, welke 33 jaar geleden is opgericht door Klaas Vlaanderen, begrijpt Accord als geen ander wat het belang is van een persoonlijke en duurzame relatie. Bij Accord staat het belang van de medewerkers en opdrachtgevers voorop en werken ze samen met mensen die uitblinken in hun vakgebied. Dit is een belangrijk raakvlak met de New Work Group.

 

 

Klaas Vlaanderen, oud-directeur en oprichter Accord:

“Het is een lang proces geweest om tot de juiste beslissing te komen. Met veel puzzelstukjes om uiteindelijk de puzzel compleet te maken. Het was onze gezamenlijke wens om Accord in de familie te houden dus we zijn blij dat het nu is gelukt.”

 

Veel zal er voor de medewerkers van Accord niet veranderen door de overname. New Work Group geeft aan dat ze vooral zorgen dat de relaties en medewerkers zoveel mogelijk profijt hebben van de samenwerking. Accord blijft dus bezig om zeldzaam talent te vinden voor hun opdrachtgevers. David Vlaanderen is met de overname partner geworden van de New Work Group.

Robbert Vlaanderen, directeur en oprichter van New Work Group:

“Wij zijn heel erg trots en vereerd dat we een mooi bedrijf en gevestigde naam Accord een nog mooiere toekomst kunnen geven. En geweldig dat mijn broer David Vlaanderen hier nu officieel onderdeel van is. We kijken met veel energie en vertrouwen naar de toekomst."